Sortimente

 

 

 
Tort Biscotto Tort Biscotto Tort cu blat de cacao insiropat, crema pufoasa cu aroma de biscuite, strat subtire de ciocolata amaruie si glazura de ciocolata presarata cu arahide macinate.
Tort Deliss iaurt-pepene Tort cu blat de cacao insiropat, crema de alune si ciocolata alba (kinder bueno), un strat de delicrisp crocant , crema de ciocolata cu alune de padure, bucati de napolitana (ferrero rocher) si jeleu de visine.
Tort nocciola caramelnocciola-caramel Un tort cu blat de cacao insiropat, crema caramel cu alune pralinate, crema nocciola si un strat generos de jeleu de visine.
Tort cu iaurt si pepeneiaurt-pepene Tort cu blat de cacao insiropat, crema racoroasa de iaurt cu aroma de pepene galben, presarat cu bucatele de piersici.
Tort Philadelphia cu zmeura sau visinephv Blat insiropat de cacao, crema fina de branza Philadelphia si fructe.
Tort cu mousse de ciocolata si visineroyal- Blat insiropat de cacao, mousse delicios de ciocolata, visine in jeleu.
Tort cu mousse de ciocolata si bananebanane-lr Blat insiropat de cacao, mousse delicios de ciocolata, arahide maruntite, sos caramel, felii de banane.
Tort Nesquiknesquik-lr Foi de bezea cu arahide, sos de ciocolata neagra, crema Nesquik, mousse de frisca.
Tort stracciatella cu visinestracciatella-lr Blat insiropat de cacao, crema de vanilie cu rom, bucati de ciocolata neagra, visine in jeleu.
Tort cu fructefructe-lr Blat insiropat de vanilie, crema de vanilie cu aroma de portocala, mix de fructe.